Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban

Nagy, Kitti (2023) Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_nagy_kitti.pdf] PDF
2023_nagy_kitti.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Biological agents as food preservatives

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 15:32
Last Modified: 2024. May. 15. 15:32
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140578

Actions (login required)

View Item View Item