Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira

Futó, Barbara Anna (2023) Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_futo_barbara_anna.pdf] PDF
2023_futo_barbara_anna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Effect of coffee making parameters on the physicochemical and organoleptic properties of coffee beverages

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lemmer, Balázs
PhD adjunktus, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pappné Sziládi, Katalin
intézetvezető-helyettes, főiskolai docens, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 10:29
Last Modified: 2024. May. 15. 10:29
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140576

Actions (login required)

View Item View Item