Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata

Kovács, Boglárka (2023) Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_kovacs_boglarka.pdf] PDF
2023_kovacs_boglarka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Correlation study of color characteristics and composition of biscuits

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 14:27
Last Modified: 2024. May. 15. 14:27
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140567

Actions (login required)

View Item View Item