Kovács, Boglárka (2023) Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_kovacs_boglarka.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Correlation study of color characteristics and composition of biscuits
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gépészeti Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 15. 14:27 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 10:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140567 |
Actions (login required)
View Item |