Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében

Matók, Timea Éva (2023) Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_matok_timea_eva.pdf] PDF
2023_matok_timea_eva.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

English title

Comparative assessment of food safety management system in dairy farms and processing plants with concerning to the HACCP system

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kis, Krisztián
Ph.D., habil egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 15:08
Last Modified: 2024. May. 14. 15:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140563

Actions (login required)

View Item View Item