Matók, Timea Éva (2023) Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_matok_timea_eva.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (5MB) |
English title
Comparative assessment of food safety management system in dairy farms and processing plants with concerning to the HACCP system
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kis, Krisztián
Ph.D., habil egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 14. 15:08 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 13:56 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140563 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |