Vass, Szabina Blanka (2023) Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_vass_szabina_blanka.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Hypoallergenic sweet product - development of shortbread cookies
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 14. 15:27 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 14:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140561 |
Actions (login required)
View Item |