Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése

Vass, Szabina Blanka (2023) Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_vass_szabina_blanka.pdf] PDF
2023_vass_szabina_blanka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Hypoallergenic sweet product - development of shortbread cookies

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 15:27
Last Modified: 2024. Nov. 26. 14:57
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140561

Actions (login required)

View Item View Item