Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával

Meszlényi, Csilla Ágnes (2023) Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_meszlenyi_csilla_agnes.pdf] PDF
2023_meszlenyi_csilla_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of cereal-based fermented foods with vegetable and fruits

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Vidács, Anita
PhD főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 15:18
Last Modified: 2024. May. 15. 15:18
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140550

Actions (login required)

View Item View Item