Gyovai, Áron (2022) Bors (Piper nigrum L.) piperin tartalmának vizsgálata HPLC-DAD eljárással, és a piperin stabilitása a feldolgozás és fény-expozíció függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_gyovai_aron.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Investigation of the piperine content of pepper (Piper nigrum L.) by HPLC-DAD and stability of piperine as a function of processing and light exposure
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Cecília
intézetvezető egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Koncsek, Arnold
egyetemi docens, minőségügyi vezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2023. Aug. 04. 14:52 |
Last Modified: | 2023. Sep. 18. 15:21 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/136044 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |