Bors (Piper nigrum L.) piperin tartalmának vizsgálata HPLC-DAD eljárással, és a piperin stabilitása a feldolgozás és fény-expozíció függvényében

Gyovai, Áron (2022) Bors (Piper nigrum L.) piperin tartalmának vizsgálata HPLC-DAD eljárással, és a piperin stabilitása a feldolgozás és fény-expozíció függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_gyovai_aron.pdf] PDF
2022_gyovai_aron.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Investigation of the piperine content of pepper (Piper nigrum L.) by HPLC-DAD and stability of piperine as a function of processing and light exposure

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Cecília
intézetvezető egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Koncsek, Arnold
egyetemi docens, minőségügyi vezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2023. Aug. 04. 14:52
Last Modified: 2023. Sep. 18. 15:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/136044

Actions (login required)

View Item View Item