Frank, Eszter Anita (2022) A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_frank_eszter_anita.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Fatty acid composition and variability of commercially available plant-based milk
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 15:34 |
Last Modified: | 2023. Aug. 07. 15:34 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135620 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |