Boda, Ildikó (2022) Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_boda_ildiko.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Development of a plant-based meat substitute product using high-protein alternatives
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 14:33 |
Last Modified: | 2023. Aug. 07. 14:33 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135589 |
Actions (login required)
View Item |