Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével

Boda, Ildikó (2022) Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_boda_ildiko.pdf] PDF
2022_boda_ildiko.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of a plant-based meat substitute product using high-protein alternatives

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 14:33
Last Modified: 2023. Aug. 07. 14:33
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135589

Actions (login required)

View Item View Item