Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése

Fodor, Anita Bettina (2022) Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_fodor_anita_bettina.pdf] PDF
2022_fodor_anita_bettina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative analysis of manufacturer branded and commercial branded salamis

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 15:32
Last Modified: 2023. Aug. 07. 15:32
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135583

Actions (login required)

View Item View Item