A helyi kézműves élelmiszertermékek jelentősége a fogyasztói szokásokban a Hegyesi Éléstár példáján keresztül

Busa, Judit Mária (2022) A helyi kézműves élelmiszertermékek jelentősége a fogyasztói szokásokban a Hegyesi Éléstár példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_busa_judit_maria.pdf] PDF
2022_busa_judit_maria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The importance of local handmade food products in consumer habits through the example of the Hegyesi Éléstár

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

vidékfejlesztési agrármérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Korom, Annamária
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.02. Agricultural economics
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 09:20
Last Modified: 2023. Sep. 13. 15:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135302

Actions (login required)

View Item View Item