Busa, Judit Mária (2022) A helyi kézműves élelmiszertermékek jelentősége a fogyasztói szokásokban a Hegyesi Éléstár példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_busa_judit_maria.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The importance of local handmade food products in consumer habits through the example of the Hegyesi Éléstár
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Korom, Annamária
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.02. Agricultural economics |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 09:20 |
Last Modified: | 2023. Sep. 13. 15:19 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135302 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |