Csonka, Katalin (2011) Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2011_csonka_katalin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (7MB) |
|
PDF
2011_csonka_katalin_biralati_lap.pdf Hozzáférés joga: Repository staff only Download (626kB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Sejtbiológia és Molekuláris Medicina Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Légrádi, Ádám
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 03. Medical and health sciences 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences > 03.03.06. Nutrition, dietetics |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2023. Jan. 16. 11:14 |
Last Modified: | 2023. Jan. 17. 08:47 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515 |
Actions (login required)
View Item |