Nagy, Eszter (2021) Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_nagy_eszter.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 11:17 |
Last Modified: | 2022. Aug. 16. 10:37 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127658 |
Actions (login required)
View Item |