Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában

Nagy, Eszter (2021) Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_nagy_eszter.pdf] PDF
2021_nagy_eszter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 11:17
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:37
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127658

Actions (login required)

View Item View Item