Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése

Molnár, Ádám (2021) Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_molnar_adam.pdf] PDF
2021_molnar_adam.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 10:51
Last Modified: 2022. Aug. 17. 09:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127649

Actions (login required)

View Item View Item