Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata

Bozsányi, Gina (2021) Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_bozsanyi_gina.pdf] PDF
2021_bozsanyi_gina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Investigation of the post-freezing structure of different doughs

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 13:39
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127638

Actions (login required)

View Item View Item