Kacsahússal készült pástétomok fejlesztése

Gyarmati, Andrea (2021) Kacsahússal készült pástétomok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_gyarmati_andrea.pdf] PDF
2021_gyarmati_andrea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (768kB)

English title

Development of pâtés made with duck meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 16:00
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127637

Actions (login required)

View Item View Item