Pechinger, Cintia Ivett (2021) Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_pechinger_cintia_ivett.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
The possibilites of using plant based beverages in bakery products
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 11:50 |
Last Modified: | 2022. Aug. 17. 09:19 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127625 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |