Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata

Bondár, Nikolett (2021) Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_bondar_nikolett.pdf] PDF
2021_bondar_nikolett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examination of human attitudes regarding antioxidant-enriched foods

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 13:20
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127623

Actions (login required)

View Item View Item