Bondár, Nikolett (2021) Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_bondar_nikolett.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Examination of human attitudes regarding antioxidant-enriched foods
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 13:20 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127623 |
Actions (login required)
View Item |