Varga, Dávid Pál (2021) A pulyka különböző testtájain taláható húsok technofunkcionális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_varga_david_pal.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Technofunctional examination of meat in different parts of the body of turkeys
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik, Dóra
adjunktus, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 14:57 |
Last Modified: | 2022. Aug. 17. 09:31 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127619 |
Actions (login required)
View Item |