Dobozi, Réka (2021) Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_dobozi_reka.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Monitoring of milk curdling and cheese ripening by dielectric measurements
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 15:11 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127585 |
Actions (login required)
View Item |