Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel

Dobozi, Réka (2021) Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_dobozi_reka.pdf] PDF
2021_dobozi_reka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Monitoring of milk curdling and cheese ripening by dielectric measurements

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 15:11
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127585

Actions (login required)

View Item View Item