Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése

Hlavács, Máté Zoltán (2021) Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_hlavacs_mate_zoltan.pdf] PDF
2021_hlavacs_mate_zoltan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Analysis of the colour agent content and colour parameters of homemade paprika powders during storage

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 09:15
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127558

Actions (login required)

View Item View Item