Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben

Dobler, Adél (2021) Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_dobler_adel.pdf] PDF
2021_dobler_adel.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The possible use of plant- based milk substitutes in bakery products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szőke-Trenyik, Eszter
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 14:15
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127556

Actions (login required)

View Item View Item