Az Abonett Kft. által gyártott bio és gluténmentes termékek fogyasztásának tendenciája hazánkban marketingstratégiai szempontból

Dobos-Nagy, Diána (2021) Az Abonett Kft. által gyártott bio és gluténmentes termékek fogyasztásának tendenciája hazánkban marketingstratégiai szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_dobos_nagy_diana.pdf] PDF
2021_dobos_nagy_diana.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The trends of consuming organic and gluten free products manufactured by Abonett Kft. in Hungary from the point of view of marketing strategy

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lendvai, Edina
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 09:32
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:00
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127545

Actions (login required)

View Item View Item