A kávé néhány jellemzőjének változása a pörkölés hatására

Horváth, Luca Kamilla (2021) A kávé néhány jellemzőjének változása a pörkölés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_horvath_luca_kamilla.pdf] PDF
2021_horvath_luca_kamilla.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Changes in selected parameters of coffee due to roasting

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 10:09
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:32
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127543

Actions (login required)

View Item View Item