Soxhlet eljárás és Soxtec extrakciós módszer összehasonlítása kekszek zsírtartalmának meghatározásában

Bakró, Dóra (2021) Soxhlet eljárás és Soxtec extrakciós módszer összehasonlítása kekszek zsírtartalmának meghatározásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_bakro_dora.pdf] PDF
2021_bakro_dora.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparison of Soxhlet and Soxtec extraction mechanism for determination fat content

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 08:46
Last Modified: 2022. Aug. 16. 09:50
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127535

Actions (login required)

View Item View Item