Uhrin, Lilla (2021) Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_uhrin_lilla.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (956kB) |
English title
Food safety of mass catering
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 10. 12:43 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127456 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |