A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban

Szőke, Laura (2021) A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szoke_laura.pdf] PDF
2021_szoke_laura.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Food toxicological aspects of Na-nitrite and the possibilities of its replacement in the meat industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
adjunktus, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihalkó, József
tanársegéd, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 15:56
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127454

Actions (login required)

View Item View Item