Szőke, Laura (2021) A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_szoke_laura.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Food toxicological aspects of Na-nitrite and the possibilities of its replacement in the meat industry
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
adjunktus, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihalkó, József
tanársegéd, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 09. 15:56 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:12 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127454 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |