Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására

Knap-Bela, Lili (2021) Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_knap_bela_lili.pdf] PDF
2021_knap_bela_lili.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Changes in the properties of honey as a result of heat treatment

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 15:42
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:01
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127448

Actions (login required)

View Item View Item