Bihari-Nagy, Barbara (2021) A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_bihari_nagy_barbara.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Investigation of some characteristics of chocolate mass during conching process
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 10. 13:44 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127447 |
Actions (login required)
View Item |