A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére

Bihari-Nagy, Barbara (2021) A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_bihari_nagy_barbara.pdf] PDF
2021_bihari_nagy_barbara.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Investigation of some characteristics of chocolate mass during conching process

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 13:44
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127447

Actions (login required)

View Item View Item