Illyés, Nikolett Szilvia (2021) Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_illyes_nikolett_szilvia.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Investigation of viscosity, particle size and antioxidant content of different chocolate model
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 09. 15:29 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:00 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127427 |
Actions (login required)
View Item |