Az érzékszervek és egy hotel, hogyan lehet egy szobát minél vendégközpontúbbá tenni

Szabó, Réka Katalin (2021) Az érzékszervek és egy hotel, hogyan lehet egy szobát minél vendégközpontúbbá tenni. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szabo_reka_katalin.pdf] PDF
2021_szabo_reka_katalin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The sensory system and a hotel, how to align your hotel's room more to your customer's expectation

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Institute

Üzleti Tudományok Intézete

Specialization

kereskedelem és marketing

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kéri, Anita
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2022. Jul. 19. 11:38
Last Modified: 2022. Jul. 19. 11:38
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127064

Actions (login required)

View Item View Item