Rhodococcus baktériumtörzsek hatása o/v emulziók stabilitására

Dercze, Dávid (2021) Rhodococcus baktériumtörzsek hatása o/v emulziók stabilitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_dercze_david.pdf] PDF
2021_dercze_david.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (891kB)

English title

Effect of rhodococci on the stability of o/w emulsions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biotechnológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

környezetmérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Perei, Katalin
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bodor, Attila
doktorjelölt
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Veréb, Gábor
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.05. Earth and related environmental sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Mar. 30. 10:40
Last Modified: 2022. Mar. 30. 10:40
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124769

Actions (login required)

View Item View Item