Dercze, Dávid (2021) Rhodococcus baktériumtörzsek hatása o/v emulziók stabilitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_dercze_david.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (891kB) |
English title
Effect of rhodococci on the stability of o/w emulsions
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Perei, Katalin
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bodor, Attila
doktorjelölt
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Veréb, Gábor
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.05. Earth and related environmental sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Mar. 30. 10:40 |
Last Modified: | 2022. Mar. 30. 10:40 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124769 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |