Dong, Liang (2021) The factors affecting the sugar content of tomatoes. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_dong_liang.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (788kB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture > 04.01.05.07. Vegetables |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Apr. 12. 10:30 |
Last Modified: | 2022. Apr. 13. 08:52 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123879 |
Actions (login required)
View Item |