Asztalos, János (2005) Hagyományos és oltott dinnye-termesztés összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2005_asztalos_janos.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (8MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mile, Lajos
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Dinnyetermesztés, Görögdinnye |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Oct. 28. 08:44 |
Last Modified: | 2021. Nov. 02. 13:26 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120329 |
Actions (login required)
View Item |