Hagyományos és oltott dinnye-termesztés összehasonlítása

Asztalos, János (2005) Hagyományos és oltott dinnye-termesztés összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2005_asztalos_janos.pdf] PDF
2005_asztalos_janos.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (8MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Növényvédelmi Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mile, Lajos
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Dinnyetermesztés, Görögdinnye
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Oct. 28. 08:44
Last Modified: 2021. Nov. 02. 13:26
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120329

Actions (login required)

View Item View Item