Papp, Orsolya (2020) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása bodzalé felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2020_papp_orsolya.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Inhibition of the formation of amyloid fibrils using elderberry juice
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.08. Biological engineering |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2021. Apr. 09. 08:54 |
Last Modified: | 2021. Apr. 21. 08:16 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110660 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |