Piti, Alexandra Nóra (2020) A szalicilsav előkezelés stressz memóriára gyakorolt hatásának vizsgálata sókezelt paradicsom növényekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2020_piti_alexandra_nora.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Investigating the effects of salicylic acid pretreatment on stress memory under salt stress in tomato plants
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi, Ágnes
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.10. Plant sciences, botany 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.10. Plant sciences, botany > 01.06.10.07. Plant physiology 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.10. Plant sciences, botany > 01.06.10.07. Plant physiology > 01.06.10.07.07. Plant neurophysiology |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2021. Mar. 22. 10:36 |
Last Modified: | 2021. Mar. 22. 10:36 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110368 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |