Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira

Szabó, Tímea (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_szabo_timea.pdf] PDF
2020_szabo_timea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The effect of different levels of artificial fertilizers on rheological properties of winter wheat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tiborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 13:12
Last Modified: 2021. Mar. 08. 13:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108757

Actions (login required)

View Item View Item