Gácser, Máté (2020) A magyar húsjuh ágazat állományösszetételének és termelési eredményeinek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_gacser_mate.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Analysis of the composition and production results of the Hungarian meat sheep sector
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.09. Nano-technology |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 09. 15:07 |
Last Modified: | 2021. Mar. 09. 15:07 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108710 |
Actions (login required)
View Item |