Gyevi-Szabó, Viktória (2020) Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_gyevi_szabo_viktoria.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Opportunities of carbohydrate enrichment in bread
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 05. 14:55 |
Last Modified: | 2021. Mar. 05. 14:55 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108702 |
Actions (login required)
View Item |