Sajti, Fanni (2020) Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_sajti_fanni.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparison analysis of poultry meat of different breeding technology
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 08. 12:44 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 12:44 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108697 |
Actions (login required)
View Item |