Antal, Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2020_antal_nora_kata.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative analysis of commercial branded and manufacturer branded turkey breast hams
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
témavezető, tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik, Dóra
konzulens, adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 05. 13:48 |
Last Modified: | 2021. Mar. 05. 13:48 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108695 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |