Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása

Timár, Dávid (2020) Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_timar_david.pdf] PDF
2020_timar_david.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (726kB)

English title

Microbiological and trading compering of different packed raw poultry meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 05. 12:25
Last Modified: 2021. Mar. 05. 12:25
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108642

Actions (login required)

View Item View Item