Timár, Dávid (2020) Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_timar_david.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (726kB) |
English title
Microbiological and trading compering of different packed raw poultry meat
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 05. 12:25 |
Last Modified: | 2021. Mar. 05. 12:25 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108642 |
Actions (login required)
View Item |