Antal, Renáta (2020) A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_antal_renata.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
The effects of the self-control systems of the catering businesses on the quality and security of ready-cooked meals
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gál, József
Kül- és közkapcsolati dékánhelyettes, intézetvezető, egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 02. 15:07 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 10:21 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108610 |
Actions (login required)
View Item |