A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára

Antal, Renáta (2020) A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_antal_renata.pdf] PDF
2020_antal_renata.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

The effects of the self-control systems of the catering businesses on the quality and security of ready-cooked meals

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gál, József
Kül- és közkapcsolati dékánhelyettes, intézetvezető, egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 02. 15:07
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108610

Actions (login required)

View Item View Item