Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel

Borbély, Barbara Mária (2020) Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_borbely_barbara_maria.pdf] PDF
2020_borbely_barbara_maria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Profiling of Hungarian brandy samples via GC-MS

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szekeres, András
tudományos főmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 02. 15:20
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108609

Actions (login required)

View Item View Item