Börcsök, Norbert (2020) Szalámi hámozásához szükséges erő mérését szolgáló berendezés tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2020_borcsok_norbert.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (14MB) |
English title
Design of a force meter for a Sausage peeler
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Műszaki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Solticzky, József
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 04. 07:44 |
Last Modified: | 2021. Mar. 04. 07:44 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108586 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |