Az almatörköly hatása a kenyér állományra

Tóth, Mónika (2020) Az almatörköly hatása a kenyér állományra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_toth_monika.pdf] PDF
2020_toth_monika.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

The influence of pomace for bread's substance

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 12:35
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108551

Actions (login required)

View Item View Item