A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása

Sárközy, Henrietta (2020) A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_sarkozy_henrietta.pdf] PDF
2020_sarkozy_henrietta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Effect of traditional freezing on the properties of liquid whole egg

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 12:02
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108540

Actions (login required)

View Item View Item