Horváth, Szilvia (2003) Az öltözködés és étkezés jellegzetességeinek bemutatása a magyar kultúrtörténet egy - egy korszakát érintve, s koncentrálva a gazdag és szegény rétegek közötti differenciálódásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2003_horvath_szilvia.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 06. Humanities > 06.05. Other humanities > 06.05.01. Cultural studies, cultural diversity > 06.05.01.01. Cultural history, cultural memory |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Jan. 20. 08:48 |
Last Modified: | 2021. Jan. 22. 08:07 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104132 |
Actions (login required)
View Item |